Kurser


Labradorklubben har som ambition att kunna erbjuda våra medlemmar bredd på kurser och utbildning.

Labradoren är framavlad för att vara en effektiv apportör men den fungerar också alldeles utmärkt som trevlig sällskapshund. Oavsett jakt eller sällskap, så krävs träning för att våra fyrfota vänner ska fungera i olika sammanhang.

Välkommen till LRK Östergötlands kursverksamhet

E-post: kurs@ostgotalabben.se 

  • AVSLUTAD! = Kurs inom apportering / B-prov

    28/8 – 2022 avslutade vi vår B-provs- kurs i minst sagt ett intensivt regn! Vi startade med värmebölja för två veckor sedan så deltagarna har verkligen fått prova på det mesta Sju engagerade och duktiga ekipage har drillats i allt från organisation, regler, egenskaps bedömning, provupplägg och sist men inte minst har alla apporterat vilt i fritt sök, markeringar på ..

Anmälan

Anmälan till våra kurser görs främst via e-post men du kan också anmäla via telefon till kursansvarig. Du kommer att få ett bekräftelsemail på att din anmälan har tagits emot, detta mail skickas manuellt så det kan ta några dagar innan du får mailet.

De uppgifter vi behöver i din anmälan är:

  • Ditt Namn
  • Adress
  • Telefon (fast, mobil)
  • Personnummer (10 siffror)
  • Hundens namn, kön och ålder
  • Info om ev. kurser som du tidigare har gått med din hund

Kursavgiften betalar du när du fått bekräftelse på att du har fått en plats på kursen, pg 57 48 29-8 (Labradorklubben Östergötland).

Tilldelad kursplats skall vara betald senast 4 veckor innan kursstart. Information om hur betalning skall ske kommer i bekräftelsemailet. Om kortare tid än 4 veckor återstår till kursstart gäller att kursen skall vara betald inom en vecka.

Anmälan är inte komplett innan kursen har betalats. Kursplats som ej betalats enl. ovan kan tilldelas någon som står på reservplats.

Avbokningsregler:
Om en deltagare avbokar sin plats 2 veckor eller mindre innan kursstart återbetalas inte kursavgiften. Om du eller din hund blir skadade får ni självklart pengarna tillbaka mot uppvisande av läkar och /eller veterinärintyg.

Välkommen till LRK Östergötlands kursverksamhet!

Birgitta Nilsson

Kursansvarig Labradorklubben i Östergötland
Mobil: 0709-89 04 60

E-post: kurs@ostgotalabben.se