Utbildning i anatomi och bedömning-OBS Framflyttad till hösten 2021


Labradorklubben Östergötland planerar att  genomföra en anatomi och bedömningskurs med inriktning på labrador retriever. Den var tänkt att genomföras under mars 2021, men då smittoläget fortfarande är högt följer vi Folkhälsomyndighetens och SKK:s rekommendationer och flyttar fram utbildningen.

Den här utbildningen passar alla som är intresserade av vår ras, och som vill fördjupa sig lite inom anatomi, rörelser och mentalitet. Kursen kommer vara öppen för alla medlemmar i Labradorklubben Östergötland. Om plats finns, och restriktionerna tillåter det, även för medlemmar i närliggande regioner. Kursen är en tvådagarsutbildning (hela dagar) där teori varvas med praktiska övningar. Deltagarna kommer får med sig SKK’s och LRK’s framtagna kursmaterial samt ett diplom som visar på deltagande. Alla deltagare bör ta med sig en labrador var, dock stannar löptikar hemma.

Kursledare: Filip Johansson

Plats: LarsA-hallen, Söderköping

Datum: 20-21 mars 2021

Pris: 1400 kr

I priset ingår kursmaterial för båda dagarna. Fika och lunch för dagarna tar deltagarna med sig själva.

 

OBS! För att kunna genomföra kursen behövs minst 10 stycken deltagare. Beroende på hur restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och SKK ser ut vid tillfälle kan kursen komma att ställas in alternativt flyttas fram. Därför öppnar inte anmälan förrän 1 februari 2021.

 

Vid frågor om kursen samt anmälan kontakta: Paulina Wahlgren, kurs@ostgotalabben.se