Utveckla din hunds fotgående – endagskurs den 22 januari med Eva Bodfäldt


Eva-Bodfäldt med Will-Ja
Foto: Paulina Westerlind

Är din hund följsam en stund vid sidan för att plötsligt tappa koncentrationen? Kanske är din hund följsam när ni är själva, men inte när någon går framför er eller när störningarna runt omkring blir för svåra?

Nu har du möjlighet att utveckla din hunds fotgående tillsammans med Eva Bodfäldt.

Eva Bodfäldt är en av Sveriges mest kända utbildare, föreläsare och författare: Eva Bodfäldt, hundpsykolog med inriktning mot inlärningspsykologi och samspelet hund—människa. Under närmare 35 års verksamhet har hon utbildat hundägare på alla nivåer. Från förstagångshundägare till erfarna tävlingsförare och dem vars hundar har speciella inriktningar eller problem.

Eva arbetar för att i första hand uppmärksamma och belöna rätt beteenden hos hunden hellre än att åtgärda felbeteenden genom förbud och korrigeringar. Belöningsbaserad träning – och att varje hund är en individ – är två grundstenar i hennes träningsfilosofi.

Dag och tid: 22 januari kl 10.00 – 17.00 OBS ny dag!

Plats: LarsA-hallen i Söderköping. Hitta till LarsA-hallen

Pris: 2.300 kr

Max 8 deltagare. LRK medlemmar har företräde och i mån av plats är det öppet för medlemmar inom SSRKs organisation att delta.

Ta med eget fika och lunch.

Betalning sker direkt vid anmälan till Östgötalabben SWISH Kurs 1232-240604 eller Plusgiro Pg-nr 574829-8. Sista anmälnings och betalningsdag är 2019-01-08!

Anmälan gör du här  

 

Välkommen!

I samarbete med Studiefrämjandet!